Wie ben ik

Mijn naam is Esther Beljon, in 2017 heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Dit betekent dat ik me volledig richt op persoonlijke ontwikkeling van kinderen, adolescenten en jong volwassenen. Ik ben zeer gemotiveerd om niet alleen het beste uit mezelf te halen, maar ook om anderen dat inzicht te geven. Ik weet zeker dat er voor veel mensen deuren opengaan wanneer ze beter begrijpen hoe ze in elkaar zitten.
Om volledige vrijheid van handelen te hebben, heb ik bewust gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik ben zeer gedreven, maar bezit ook de eigenschappen en vaardigheden om dit werk goed te kunnen doen. In het logo van Sizzecoaching zijn de woorden betrokken, persoonlijk en doelgericht verwerkt, deze woorden omschrijven goed hoe ik in de praktijk te werk ga. 

 

Hiernaast ben ik sociaal, empathisch, een echte doorzetter, vriendelijk en kan ik goed luisteren. Mijn kennis heb ik opgedaan door de studie Toegepaste Psychologie aan de Hanze Hogeschool in Groningen en de Master Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht te volgen.

Met bovenstaande bagage kan ik jou ondersteunen om je eigen unieke pakket eigenschappen te ontdekken en daarmee het vertrekpunt te creëren voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.
Ik nodig je van harte uit om de uitdaging ‘jezelf beter te leren kennen’ samen met mij aan te gaan.
De inzichten uit de Positieve Psychologie, de Rationeel Emotieve Therapie en de Cognitieve Gedragstherapie, vormen de basis voor mijn visie en mijn manier van coachen.